Xifres Administratiekantoor
De pijler onder uw financiën !

Inrichten boekhoudpakket

De financiële administratie is verplicht voor iedere onderneming. Het heeft echter ook een zeer belangrijk voordeel: met een degelijke financiële administratie kunt u uw bedrijf ook goed leiden. In tijden van groei of investeringen is een goed inzicht in de cijfers van wezenlijk belang. niet alleen op korte termijn maar ook op de lange termijn. Een succesvolle onderneming valt of staat met inzicht in de liquiditeit en solvabiliteit van het bedrijf. Wat is bijvoorbeeld de status van de debiteuren en crediteuren ?

Het is dan ook van belang om een boekhoudpakket te hebben wat aan uw wensen voldoet en waaruit u alle informatie op de juiste manier kunt halen.

Samen met u kunnen wij uw boekhouding inrichten, zodanig dat u weet waar u staat.

Aan de hand de werkzaamheden krijg u handvatten om de administratie goed te verwerken. Het "schoenendoos"-scenario verdwijnt de prullenbak in en u kunt bepalen wat u zelf kunt doen en wat u wilt uitbesteden. en mocht er zand in de motor komen dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij helpen u weer op weg.

Welke werkzaamheden voor het opzetten en inrichten van de administratie kunt u verwachten:

  • Begeleiding voor boekhoudpakketten
  • Overzichtelijke structuur aanbrengen in de administratie
  • Persoonlijke handvatten maken
  • Opstellen van een grootboek, in- en verkoopboek
  • Factuurmodellen maken
  • Bepalen wat je zelf kan doen en wat je beter kan uitbesteden
  • Administratieve tips geven waar gewenst

Wij hebben ervaring met verschillende boekhoudpakketten waaronder Snelstart, Exact Online en Twinfield.

Meer weten ? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

Maar dat wil nog niet zeggen dat een goede financiële administratie ook niet erg handig kan zijn voor een ondernemer. Wat ondernemers nog wel eens vergeten is dat je met een degelijke financiële administratie je bedrijf goed kunt leiden. Met name wanneer het bedrijf groeiende is of wanneer je als ondernemer de ambitie hebt om het bedrijf te laten groeien is het erg handig om een goed inzicht te hebben in je cijfers. En een goede financiële administratie helpt je daarbij. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je ook een boekhouder of accountant hebt die jou hierbij kan helpen. Gelukkig is IBEO hierin gespecialiseerd. IBEO verwerkt de administratie namelijk op zeer regelmatige basis en houdt precies in de gaten welke zaken er nog ontbreken. Zo heb je als ondernemer dus altijd up-to-date cijfers en daar kun je op sturen! Benieuwd hoe dat werkt? Plan een afspraak in voor een online kennismaking en demonstratie in één van onze online meeting rooms.